2013. február 24., vasárnap

10.rész szept.09. péntek


Ma van a bál!!Reggel megreggeliztem otthon és elindultam Emmához!10 percet kellett rá várnom a háza előtt.
- Szia - mondtam és megcsókoltam .Együtt mentünk a sulihoz .A sulinál már mindenki ott volt.
- Csőztök-mondtam és ők is visszaköszöntek.
- Na és ki kivel megy?- kérdezte Mark.
- Emma- mondtam. A többiek mind egyedül. Viki és Dávid mögöttünk mentek el, ezért gyors megcsókoltam Emmát. Az első óra dög unalom, meg a második és a harmadik is. Csak törin történt valami. A tanár 10 percet késett, így amikor bejött mindenki ordibált.
- Gyerekek csöndet!- mondta a tanár és mindenki a tanárra nézett.
- Mert mi lesz, ha nem?- kérdezte  Dávid flegmán, na erre mindenki ránézett. Viki teljesen ledermedt és az arcán látszott a szomorúság.
- Nagy Dávid az igazgatóiban - ordította a tanár és szépen lassan kiballagott Dávid a teremből. Na ,igen ez eléggé kemény volt. A következő szünetben láttam, ahogy Dávid és Viki veszekszik. Sajnos a szünet végére kibékültek. Az ötödik órában se történt semmi. Emmával haza sétáltam és megbeszéltük 6:30-ra megyek érte a házukhoz. Otthon lefürödtem, megkerestem a fekete öltönyömet és Tv-tem háromnegyed 6-ig.Gyors felöltöztem és egy rózsát találtam az asztalon egy cetlivel: Emmának!!!Virág!.De jó ,hogy ilyen jó testvérem van. Egészkor elindultam Emmához. Pont amikor oda értem ,akkor jött ki Emma. Nagyon szép ruhája volt.
- Szia – mondtam.
-  Szia - mondta és megcsókoltam. Gyalog mentünk a sulihoz a többiek ott voltak, de a buli még nem igen kezdődött. Egy srác felment a színpadra.
- Sziasztok, Gólyák! Remélem, jól fogjátok élvezni magatokat és most kezdődjön a buli - ordította és a zene elindult. Minden pár lement a színpadra, amikor elindítottak egy lassú zenét. Persze nekem is táncolnom kellett Emmával. Mikor vége lett a számnak visszaültünk a helyünkre. Egyszer csak a telefonom megcsörrent. Viki nevét jelezte. Gyors arrébb mentem és felvettem.
-  Szia, Viki - mondtam.
-  Tudom, hogy most van a bál, de a szüleim külföldön vannak, Zsófit meg nem érem el. Eljönnél értem a Petőfi és a Gábor utca sarkára - mondta a végére már sírva. Tudtam, hogy oda kell mennem érte. Nem érdekelt, hogy Emmával vagyok.
- Nyugodj meg, nem sokára ott leszek-mondtam és gyors oda szóltam Bennek, hogy el kell mennem. Gyors fogtam egy taxit és 5 perc alatt ott is voltam. Viki ott állt és sírt. Oda rohantam hozzá és megöleltem.
- Nyugi most már itt vagyok-mondtam és még jobban megölelten.
- Egy taxit kell fognom-mondtam és eltoltam magamtól és kiálltam a járda szélére, hamar szereztem taxit, de amikor megfordultam. Ott állt Dávid Viki mellett.
- Légy szíves bocsáss meg - mondtam Dávid.
- Dávid én most egyedül szeretnék lenni-mondta Viki.
- Ja és azért jött ide Kristóf - felelte flegmán Dávid.
- Hagyd ki ebből Kriszt - mondta.
- Viki, nem akarlak megzavarni, de a taxis nem sokáig fog várni - mondtam és beültünk a taxiba.
- Akarsz róla beszélni?- kérdeztem.
- Nem csak vigyél haza - felelte és szóltam a taxinak, hogy melyik utcába vigyen minket. Hamar oda értünk Viki bemenet a házba én pedig kifizettem a taxit, mert a többi utat gyalog tettem meg. Nem tudom, hogy mit tett Dávid, de ha ennyire kiakadt Viki biztosan valami nagyon rosszat. Dávid egy bunkó állat. Otthon meg akartam nézni a telefonomon hány óra van és 3 SMS érkezett Emmától. Nem nagy kedvem volt vissza hívni, ezért nem is tettem. Felmentem a szobámba és azon gondolkoztam, hogy hogyan állhatok bosszút Dávidon, mert megbántotta Vikit. És rájöttem, hogy én szívből szeretem Vikit !!!Bármit megtennék érte,csak hogy ne legyen szomorú és Dávid nem érdemli meg őt. Nem tudom milyen volt a régi Dávid, de a mostani egy nagy bunkó.Valamikor 1 körül feküdtem le.


1 megjegyzés: