2013. február 25., hétfő

13.rész szep.12. hétfő


Reggel hamar felkeltem és elindultam a suliba. Az első óra elejéig a srácokkal beszéltem, meg tök sok lány kérdezte, hogy randizok e-velük, és érdekes módon nemet válaszoltam. Az első óránk tesi volt, ami úgy eltelt. A következő szünetben ki mentünk az udvarra. Pont Ethan-nel, amikor észrevettem, ahogy Dávid veszekszik Vikivel. Elindultam feléjük, amikor oda értem már Viki sírt.
- Tesó, neked meg mi a bajod? - kérdeztem Dávidot.
- Nem tartózik rád - felelte és tovább ordibált Vikivel.
-  Hagyd békén Vikit!- mondtam és mindenki ránk nézett.
- Mert mi lesz, ha nem ?- kérdezte és  az öklömmel  pofon vágtam .A bunyó a földön folytatódott .Viki szedett szét minket .Én felálltam és oda mentem a többiekhez .Viki még utána is Dávidot  ugrálta körül.
- Ez meg mi volt?- kérdezte Virág.
- Semmi-feleltem és leültem a padra. A szünet többi részében zenét hallgattam. Nagyon mérges vagyok Dáviddal, de azt se értem, hogy lehet, hogy még mindig Viki vele van. A következő órákon nem történt semmi. Hazafelé Bennel mentem. Otthon átöltöztem melegítőbe, mert úgy döntöttem futni megyek. Elindultam, majd fél óra után azt vettem észre, hogy Viki az út szélén megy és sír. Gyors oda szaladtam hozzá.
- Mi a baj?- kérdeztem és ő nem válaszolt, csak megölelt, amin nagyon meglepődtem és visszaöleltem.
- Köszönöm-mondta.
- Mit?- kérdeztem meglepve.
- Hogy a suliban megvédtél-felelte, de már nem öleltük egymást.
- Szívesen- mondtam-, De most ha akarsz, átjöhetsz hozzánk?
- Oké - mondta és elindultunk. A szobámba felmentünk.
- Na, mit csináljunk?- kérdeztem - Film?
- Oké, filmezzünk-felelte.
- És mit fogunk nézni?- kérdezte és a polcra mutattam, ahol rengeteg DVD volt.
- Te válaszhatsz - mondtam és Viki elkezdett nézelődni, míg végül az Apa lányát vette ki. Na, ja, az egy csajos film kb.egyszer láttam. Asszem a nagyi adta, még amikor Londonba költöztünk, hogy haljak valami filmet magyarul is. Beraktam a X-boksz lejátszójába és már indult is a film. Én feküdtem Viki pedig ült a francia ágyon. A film vége felé Viki mellém feküdt és a fejét a vállamra raktak. Pár perc múlva el is aludt. Amikor vége lett a filmnek nem volt szívem felébreszteni, ezért egyszerűen én is elaludtam. Amikor felébretünk már sötétedett.
- Nekem mennem kéne - mondta Viki és kikísértem. Életem egyik legjobb délutánja volt a mai. Nem tudom, hogy mi van Viki és Dávid között, de az biztos, hogy nem sok jó. Viszont, ha ők rosszban vannak, nekem van esélyem Vikinél. Utána még beszéltem Bennel az MSN-en, majd valamikor 11-kor lefeküdtem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése