2013. február 28., csütörtök

16.rész szep.15 csütörtök


 Reggel korán keltem és lezuhanyoztam,majd felöltöztem és indultam Vikihez. Hamar odaértem igaz,azért mert deszkával mentem,mert ugye ma edzés lesz. Becsöngettem hozzájuk és Viki kijött  .Az ajtóba megcsókoltam és indultunk is a suliba kéz a kézbe. Mikor oda értünk mindenkinek leesett az álla,főleg Emmának. Vörös fejjel rohant be a suliba.

 - Sziasztok  - köszöntem a többieknek és visszaköszöntek,de mi bementünk a terembe és beszélgettünk. Olyan boldog vagyok a nagy baj csak az volt. Hogy pont,amikor megcsókoltam Vikit,akkor benyitott Dávid. Igen ez eléggé kínos volt,de Vikit nem zavarta az exe ezért tovább beszélgettünk. Lassan a többiek is bejöttek. Az első órán a tanár nem jött,ami annyit jelent az csináltunk amit akartunk. Én Vikivel beszélgettem. Ami közte köztem van az több ,mint egyszerű szerelem. Mellett más vagyok…boldogabb!Az óra utolsó negyed órájába ,mind a ketten zenét hallgatunk. Én ültem ,ő meg a fejét a combomra a lábát meg egy másik székre rakta és  úgy feküdt .Igen megvoltunk ,a szünetbe már mindenki tudta ,hogy járunk. És nem zavart ,hogy mindenki nézett. Igaz Viki kicsit elpirult ,de mondtam neki ,hogy másokkal nem  kell foglalkozni .A következő órák unalmasak voltak,de a szünetekben Vikivel töltött idő gyönyörű volt. Az edzés jól ment és Viki meg várt ezért együtt mentünk haza.

- Mi lenne ha nálunk filmeznénk?- kérdeztem út közbe.

- Oké,de te választasz most filmet-válaszólt és bólintottam. Otthon felmentünk a szobámba  
és beraktam a DVD az X-boxs-ba. Amikor már majdnem elindítottam ,akkor Virág és Zsolti benyitott.

- Mit csináltok?- kérdezte Zsolti.

-  Filmezünk - válaszoltam és láttam ,ahogy Virág a DVDk-nél van  és keres valamit.

- Segíthetek valamit?- kérdeztem

-Aha,nem tudod ,hogy hol van a „Fogadom”?-kérdezte vissza.

-Legalsó polc-feleltem és Virág meg is találta. Amikor kimentek megcsókoltam Vikit és elindítottam a filmet. Rengeteget nevettünk,amúgy a „Nagy fiúkat” néztük meg .Miután vége lett a filmnek Viki még nem ment haza. Inkább beszélgettünk.
-Mi a kedvenc kajád,filmed és melyik tantárgy megy a legjobban?-kérdezte Viki.
-Lasange,bármit megnézzek és a nyelvek-válaszóltam –És neked?
-Spagetti,”Kedves John” és biosz - válaszolt utána még sokat beszélgettünk 8ó-kor ment haza. Miután elment felmentem az MSN-re és Ben rám írt és  mindent elkellet mondanom neki ami Viki és köztem van 11:30-kor feküdtem le.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése