2013. február 20., szerda

1.rész !aug.31.,szerda

   Na igen ,én Krisz vagyok,Kékes Kristóf.Ez itt pedig a naplóm,ami amúgy furi mert soha nem voltam az napló írógató típus.Amúgy apuval élek,mert anya egyfolytába utazik a munkálya miatt.Na de én:sötét barna-fekete haj,magas és izmos testalkatt,imásdom a gitározást és a gördeszkázást.Életemről pedig ennyi a fontos 10 éves koromig Szegeden laktunk,utána 5 évig Londonba,majd most haza költöztünk Budapestre.Ja és a kilencediket újra ki kell járnom!Ahová megyek suliba a Budapesti Spanyol Sport Gimnázium(B.S.S.G.) csak egy valakit ismerek még pedig Bent,más néven Benedek.
    És akkor jöjjön a naplóm!Ma kezdődik az egy napos gólya tábor Balatonon.Reggel korán keltem ,gyors össze pakoltam a ruhámat és napra készen elindultam a vonat álomáshoz,mert hogy ott volt a gyülekező.De a sarkon eszembe jutott a gördeszkám és ezért haza rohantam érte.A vonat állomáson már ott volt Ben.
-Szia-mondtam.
-Szia-felelte.
-Na, de te tök sok embert ismersz-mondtam-ki kicsoda?
-Jó az osztály,a jófejek:a magas deszkás szőke fiú Mark.Mellete a megint deszkás pedig Levente.A két fiú ,pedig Andris és Ede.A barna hajú lány Viki,mellete Zsófi.A bénák pedig:a 3 lány ott Emma ,Kata és Anna.Ja és az ott Dávid.-mondta én meg bológattam.Ezek után beszélgettünk,de egyre többet néztem a Vikire a beszélgetés közbe.
-Megjött a tanár -ordította valaki.
-A nevem Károly,Külle Károly-mondta az ofi ,aki nagyon fiatal volt.-Most pedig felszárunk a vonatra-tette hozzá és mindenki felszált.A vonaton melletem Ben,szembe Levente és Márk volt.
-És tundsz  deszkázni vagy csak dísznek hoztad?-kérdeztem Levit.
-Héló,én 4-szeres Budapesti bajnok vagyok-válaszólta buszkén.
-Aha,én meg 3-szoros  Budapesti,2-szoros Magyar,4-szere Londoni és 3-szere Angol bajnok vagyok.-mondtam mire mindenkinek leesett az ála.
-Te egy élő legenda vagy-mondta Levi.
-Gyerekek megérkeztünk-mondta az ofi és leszáltunk.Úgy 20 perc gyaloglás után oda értünk a szálláshoz.Az ofi szétosztotta a szobákat.
-1.-be :Levente,Mark,Benedek és Kristóf.2.-ba:Ede,Andris és Dávid.3.-ba:Viki és Zsófi .4.be:Anna,Kata,Emma-mondta és mindenki elfoglalta a helyét.Leraktam az egyik ágyhoz a cuccomat, a gitáromat  kivettem a tokjából és a falnak döntöttem. A szobába rengetegett nevettünk,mire az ofi bejött.
-Kristóf szeretnék veled beszélni-mondta amin nagyon meglepödtem és elindultam felé .Ki mentünk a folyósóra .
-Igen tanér úr ,mi  baj van?-kérdeztem.
-Hát láttam a gitárodat és lesz úgy 8-kor közös gyülés a tábortűznél és arra gondoltam ,hogy gitároznál ott-mondta.
-Oké-feleltem és elment .Én is bementem a szobába és tovább folytattuk a baromkodást úgy 7-ig,mert bejött Emma ,hogy menjünk vacsorázni.A kaja nem is volt olyan rosz.A vacsora után vissza jöttünk a szobába,majd 8-kor lementünk a tábortűzhöz.Már mindenki ott volt.
-Akkor ha már mindenki itt van elkezdeném.Nagyon boldog vagyok ,hogy ilyen az új osztályom...bla,bla,bla......Post pedig Kristóf gitározni fog nekünk.-mondta . Mindenki rám nézett és elkezdtem a végére már mindenki tapsolt.Kb.:11-ig kint voltunk,de utána meguntuk, ezért mindenki bement a szobályukba.A srácokkal még 3-ig fent voltunk és telefonbetyárkodtunk.Felhívtuk :Emmát,egy Pizza futért és az ofit(azt nem tudom,hogy honnan lett meg a telefon száma).Jól el voltunk.
    Másnap a haza út simán ment.
-Holnap haza jön a Virág Amerikábol-mondta apa miközbe levettem a kabátomat-És megtennéd nekem ,hogy elmennél érte a reptérre?
-Ja persz-feleltem-De mikor?
-Úgy 3 órakór-felete ,ja igen Virág a nővérem 12,-es és egy évig kint tanúlt Bostonban.Most pedig haza jön.Utána felmentem a szobámba és zenét hallgattam .Megnéztem az MSN-t az osztályból tök sokan bejelöltek.11-kor feküdtem le.Na milyen lett????????????????6 megjegyzés:

 1. Nyugottan írjatok kommenteket,hogy rossz vagy jó!

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szia,végre egy történet,ami egy fiú szemszögéből van!! Amúgy jó lesz szerintem,csak egy kicsit jobban figyelj a helyesírásra! :D

  VálaszTörlés
 4. tudom és igen egy fiú szemszögéből nekem is pont ez a véleményem !!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon sok a helyesírási hiba és fura volt,hogy olyan hamar megérkeztek a Balatonra!Meg nagyon hasonlít az Szjg-re!

  VálaszTörlés
 6. Bodah! A történetet hamarabb leírtam egy füzetbe,mint hogy elolvastam volna az SZJG-t.És a helyesírási hibátról tudok,de a további részekbe nem lesz ennyi!

  VálaszTörlés