2013. február 20., szerda

2.rész szept.01.,csütörtök


Hamar felkeltem .A táskámba beraktam egy füzetet és egy almát. Elköszöntem apától és deszkával elindultam a suliba. Amúgy ma 4 óránk lesz csak és az is mind osztályfőnöki. Az iskola előtt ott állt Ben és a többiek.
–Sziaztok –mondtam.
–Szia –mondta Levi. Rengeteget nevettünk ott volt Viki is, aki egyre jobban tetszik nekem. 55-kor felmentünk a terembe, ahol már ott volt az ofi. Mikor csengettek az ofi felállt.
–Gyerekek csöndet –kérte, de mi még mindig kiabáltunk–Csöndet légy szíves –még mindig nem hallgatunk –Csöndet! –ordította mire mindenki elhallgatott.
-Igen, tanár úr? –kérdezte Mark?
–Gyerek, mint tudjátok az iskola fő nyelve a spanyol ti emellett még tanulni fogtok franciát. Az iskola emellett egy sport Gimnázium is, ami annyit jelent, hogy mindenki valamilyen sportból edzésekre kell járnia és emelt óraszámú testnevelés van. A jelentkezésnél mindannyian megattátok a kívánt sportágat. Most pedig vegyetek elő egy lapot –mondta és mindenki elkezdett kotorászni a táskájában.
–És mit is fogunk csinálni? – kérdezte  Emma.
–Leírjuk az óra rendet –mondta –Kezdhetem?
–Igen –válaszoltak többen is.
–Rendben, hétfő:1. óra testnevelés,2.óra magyar,3.óra spanyol,4.óra földrajz,5.óra francia,6.óra fizika .Kedd:1.óra spanyol,2.óra testnevelés,3.óra matematika,4.óra kémia,5.óra biológia,6.óra  történelem .Szerda :1.óra francia,2.óra magyar,3.óra testnevelés,4.óra földrajz,5.óra fizika,6.óra spanyol. Csütörtök :1.óra spanyol,2.óra spanyol,3.óra matematika,4.óra testnevelés,5.óra osztályfőnöki,6.óra kémia .Péntek:1.óra matematika,2.óra francia,3.óra magyar,4.óra történelem,5.óra testnevelés. –fejezte be és pont csengettek .A szünetbe sok végzőssel beszéltem és szót váltottam Vikivel is .Egyre jobban tetszik a lány!!Következett óra,újabb osztályfőnöki.
–Most lefogom diktálni az edzések időpontját –mondta –Kezdhetem?
–Igen  –mondta Kata
–Oké,kosárlabda:hétfő 7.óra,szerda 7.óra.Gördeszka:kedd 7.óra .csütörtök 7.óra.Futás:kedd 8.óra,péntek 7.óra.Gimnasztika:csütörtök 8.óra,péntek 7.óra.Foci:hétfő 8.óra,szerda 8.óra –mondta –A jövő héttől kezdődnek az edzések .Post pedig szabad elfoglaltság . –Én Vikivel beszéltem  és elképesztő ez a lány .A mosolya..!!A szünetbe folytattuk a beszélgetést. Ezek után volt még 2 osztályfőnöki, amin szabad elfoglaltság volt .Az elsőn Vikivel,a másodikon Bennel beszélgettem. A  srácokkal megbeszéltem ,hogy átjönnek és X-box-zunk .Na igen aminek az lett a vége hogy 10 órakor még mindenki  nálunk volt .Nagy nehezen haza mentek és lezuhanyoztam .Egy kicsit még zenét hallgattam ,majd lefeküdtem.


5 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Tiszta Szent Johanna Gimi 2. Egyébként a gördeszka mióta sport? JA és még ezeken kívül egy csomó más sport is van pl.: kosár, tenisz, röpi, pin-pong, úszás, kézilabda és ezeket mind űzik a magyarok, mert még egy csomó más sportot is feltudtam volna sorolni.

   Törlés
 3. Ha tényleg szar lenne ,akkor nem lennének olvasóim! ,de olvasók vannak !

  VálaszTörlés