2013. február 21., csütörtök

4.rész szept.03. szombat


Korán felkeltem és, mint minden szombaton elmentem futni. Körülbelül 2 órát futottam. Otthon a konyhába Virággal találkoztam, aki virslit reggelizett. Én is csatlakoztam hozzá. A virsli nagyon finom volt. Ezek után elmentem zuhanyozni. Zuhanyzás közbe kitaláltam, hogy elmegyek holnap délután moziba. De kivel menjek??Ben a nevelő apjával horgászni fog menni ,mással meg nincs nagyon kedvem menni. Vagy talán még is csak van kivel mennem? Megkérdezem Vikit, hogy eljön-e velem moziba. Felmentem  MSN-re. Viki hála az égnek fent volt.
K: Szia
V: Szia
K: Van kedved moziba menni?
V: Mikor?
K: Holnap 4-kor.
V: Rendben. De mit fogunk megnézni?
K: Abraham Lincoln a vámpír vadász.
V: Jónak hangzik!!
K: Fél négyre oda megyek hozzátok.
V: Oké. Tudod, hogy hol lakunk?
K: Nem!
V: Rózsa u.16
K: Oké. Szia
V: Szia
Na, a holnapi programom is megvan. Egy kicsit gitároztam, majd felmentem a Facebook-ra, amit nyár óta nem látogattam. Meg is látszott.67 személy jelölt be és abból kb.:10 ismerek. Akit ismerek visszajelöltem és elkezdtem Tv-t nézni. Pont valami amerikai gördeszka verseny ment. Legalább az érdekelt is. Miután vége lett a versenynek a gépen szőkést néztem.1 körül Virág felkiabált hogy ebéd ezért leszaladtam a ebédlőbe .A kaja tök finom volt.  Apa a végén köhögött kettőt, ami nála annyit jelent valami fontosat akar mondani.
- Anya  jövő vasárnap haza jön és 5 hónapig itthon lesz-mondta .Én ennek nagyon örülök, mert már régen láttam. Még Londonba rosszabb volt, mert akkor apa se volt soha otthon. Anyja egy angol biztosító cégnél dolgozott, amitől mindig későn ért haza. Apa meg egy magyar banknál és nem minden munkát tudott elvégezni Londonból, így ő sokat volt Magyarországon. Ebéd után felmentem a szobámba és X-box-tam. Utána a MSN-en beszéltem egy angol haverommal, Joe-val. Elmesélte, hogy volt kinti barátnőm Elena rögtön, ahogy elmentem lecserélt. Igazából nem nagyon zavart kettőnk között, úgyis soha nem volt meg az összhang. Ő az a maga mutogató típus volt, akinek van vagy 100 képe csak magáról, de a családjáról egyse. Meg néha nagyon tudott hisztizni a szülei előtt, ha valamit nem kapott meg. Igazából csak azért jártunk, mert ő volt a suli legmenőbb lánya és meg a legmenőbb fiúja és az angol sulikba az a falka törvény, hogy kettőknek járnia kell. A lényeg az ,hogy nem hatódott meg  amikor felszállt a gépem és elmentem. A beszélgetés után még Tv-tem, zenét hallgattam és gitároztam, úgy 12-ig.


2 megjegyzés: