2013. február 22., péntek

6.rész szept.05. hétfő


Reggel korán felkeltem, így időm volt itthon reggelizni. Egész végig azon járt a fejem, hogyan randizzak Emmával. Arra a  döntésre jutottam egyszerűen elhívom. Vagy igent  vagy nemet   mond. Egy próbát megér. A sulihoz gördeszkával mentem. Mindenki az épület előtt állt. Én is oda mentem hozzájuk. Valami You Tube-os videót néztek. Engem nem nagyon érdekelt, amúgy is azt a videót ezer szer láttam már. Bedugtam a fülembe a fülhallgatót és zenét hallgattam. Kedvenc számom  ment, amikor Viki és Dávid kézen fogva mentek el mellettem. Olyan nyilalló fájdalmat éreztem a mellkasomon amilyet még soha se. Ilyen érzés, amikor féltékenyek vagyunk? Sokáig bambultam magam elé, csak akkor figyeltem fel, amikor Emma megláttam. Tudtam most kell lépnem. Oda mentem hozzá.
- Szia - mondtam
- Szia - felelte és közbe csavargatta az egyik hajszálát, ami eléggé furi volt.
- Lenne kedved velem randizni?- kérdeztem lazán.
- Igen - mondta nagyon, de nagyon boldogan.
- Akkor ma suli után?- kérdeztem.
- Oké - mondta és elment a többi lányhoz. És gondolom elújságolta a nagy hírt, mert mindegyik lány rám nézett. Első óránk tesi volt ezért elindultam az öltöző felé. Tesin megtudtuk, hogy az ofink a tesi tanárunk és a gördeszka edzőnk. Meg azt hogy Dávid evezik,na, igen ez engem nem nagyon izgatott .A szünetbe Emmával beszéltem .Ez a lány tök furi, bármit mondok ő mindig egyet ért velem . Jöhetett a magyar .Na ezen az órán megtaláltam a legbunkóbb  tanárt. A neve Vassy Péter tanár úr. Mikor először megláttam már akkor felállt a szőr a hátamon. De ez az óra is eltelt valahogy. Az iskolába más nem igen történt. Az órán uncsik voltak .A szünetekbe Emmával beszéltem .Iskola után együtt indultunk a randi helyére.
- Hová is megyünk?- kérdezte Emma.
-  Fagyizni megyünk - mondtam. A cukrászdához hamar oda értünk .Emma vanília fagyit én meg epres fagyit  ettem. Nem is volt olyan rossz volt. Amikor haza kisértem a házuk előtt megálltunk.
- Tudod Emma te nagyon szép vagy - próbáltam hízelegni és ő elmosolyodott.
- Tényleg ?- kérdezte és megcsókoltam. Semmi érzelem nem volt benne, vagyis csak az én részemről. Egy egyszerű csók volt semmi több. Kint már hideg volt, ezért Emmának be kellett mennie. Haza felé tudtam, hogy ez jól megcsináltam. Ha Viki megláttja biztosan nagyon féltékeny lesz, hogy nem csak neki van valakije. Otthon apu elmondta ,hogy szeretne valami meglepetést csinálni anyunak .És arra jutott,hogy vegyünk neki egy tortát és persze az én feladatom megvenni a tortát. Hurrááá!!!! Virágott láttam, ahogy valakivel SMS-zik . Egy pillanatra letette a telefon  én meg oda mentem hozzá és Zsolti nevét láttam. A szöveg pedig: Van kedve holnap eljönni, randizni? Hülyeségből visszaírtam neki, hogy nem. Sajnos Virág ezt észrevette és kitépte a telefont a kezemből és valamit visszaírt Zsoltnak. Felnéztem MSN-re ahol Emma volt fenn.
K: Szia
E: Szia
K: Holnap oda megyek hozzátok és együtt megyünk a suliba. Oké?
E: Oké.
K:  Szép vagy!
E: 
K: Ha akarod a hétvégén mehetünk moziba. Na akarsz?
E: Igen.
        K: Rendben. Amúgy te futsz?
        E: Igen. Miért?
        K:1.érdekellt hogy mit sportolsz.2.ha futsz, akkor ebbe a hónapba van a versenyed és akkor  meg kell tudtom hogy mikor lesz. 
        E:Jövő hét péntek. És bocsi de mennem kell. Szia!
        K:Oké.Szia!
A beszélgetés után még zenét hallgattam és lefeküdtem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése