2013. február 23., szombat

7.rész szept.06.kedd


Reggel gyors felöltöztem és elindultam Emmához. A házuk előtt megvártam, míg ki jött.
- Szia - mondtam és megcsókoltam.
- Szia- mondta és elindultunk a sulihoz
.A sulinál mindenkinek feltűnt, hogy mi együtt vagyunk, csak Vikinek nem. Többször is megcsókoltam Emmát,de semmi reakciót nem váltott ez ki benne .A nap eléggé uncsi volt .Emma jóvoltából ma megtudtam 10 divat márkát. Juuuhhhééééé!!!!Na, lényeg az ,hogy Emma mellett végig untam a napot . Viki meg egyáltalán nem lett féltékeny .Ahogy Emmával mentünk haza felé ,mindkettőnknek megszólalt a zsebünkben a telefon. Ki vettem a zsebemből és meg akartam nézni miért zenél. Egy SMS fogadott!!Ez állt benn:
Kedves Gólyák !
Most pénteken Gólya bál lesz este 7-től. Eggyen ruha kötelező!Ruházat:fiúk :fekete öltöny,lányok:fehér ruha!Helyszín:suli torna terem.
Üdv.:Végzősök klubja!
Na, most nincs nagyon kedvem buliba menni,de sajnos Emma akar menni. Napom egyre rosszabb. Otthon felnéztem MSN-re. Viki volt fent tudtam, hogy bocsánatot kell kérnem
K: Szia! Lehett, hogy nem fogsz vissza írni. Nem nagyon érdemelném meg,de bocsánat !Nem Dávid, hanem én vagyok a bunkó. Bocsáss meg!
V: Szia! Semmi baj
K: Tényleg?
V: Igen 
K: Mész Dáviddal a gólya bálra?
V: Nem
K: Hogy ,hogy???
V: Dávidnak szombaton van a születésnapja és pénteken az apja házába bulit   csapunk!!
K: Aha értem
V: Na és mi van te és Emma között
K:  Megvagyunk ....ja ,még élünk
V: Hahaha! Mókamester.
K: Amúgy én se néztem meg a film végét.
V: Majd egyszer megnézzük ketten.
K: Okés! Mióta jársz Dáviddal?
V: Hát igazából ez egy hosszú sztori.
K: Van időm.
V: Minden 4.- ben kezdődött, akkor kaptam meg életem elő Valentin napi szerelmes lapomat,Dávidtól. Utána minden évbe kaptam tőle ajándékot . Tavaly pedig járni kezdtünk  ,csak hát a szülei váltak és Dávid megváltozott .Rossz bandákba keveredett, meg úgy ő lett az iskola rossz fiúja. Meg mondtam neki ,ha nem változik meg szakítok vele .És nem változott meg. A gólya táborba láttam, hogy még mindig nem a régi Dávid, de már jobb. És hát ott jöttünk újra össze.
K: Aha. Szia! Mennem kell
V: Szia!!
Na, igen nem lesz könnyű feladat, hogy Viki és Dávid szakítsanak. Utána még gitároztam, majd lefeküdtem .1 megjegyzés: