2013. február 24., vasárnap

9.rész szept.08. csütörtök


Reggel korán keltem, felöltöztem és elindultam Emmához. Amikor oda értem már az ajtóba állt. Egy gyors csókot nyomtam a szájára és már indultunk is.
- És mit fogsz fel húzni a bálon?- kérdeztem.
- Az titok  - mondta és megpusziltam,de csak azért ,mert Viki és Dávid az út másik oldalán ment .A suli előtt senki se volt,amin eléggé meglepődtünk.
- Ezek meg hol vannak?- kérdeztem.
- Biztosan felmentek a terembe - mondta Emma és elindultunk a suli főbejáratához. És igen igaza lett Emmának. Mindenki fent volt a terembe.
- Hogy, hogy itt vagytok?- kérdeztem Bentől.
- Hát ,Károly úr Dávid tegnapi szereplése miatt  enyhén kiakadt és azt mondta ameddig Dávid nem jön meg itt kell dekkolnunk. - mondta és pont akkor lépet be a terembe Dávid és Viki. Mindenki egyszerre hagyta el a termet. Viki csodálkozva állt az ajtóba, utána Zsófi mindent elmagyarázott neki.
- Hol van Mark?- kérdezte Levi, mire Mark, aki szembe volt vele feltette a kezét.
- Itt vagyok-mondta és mindenki elkezdett nevetni. Az órákon feleltettek(engem nem!!!)és várható módon egyes vagy kettest kaptunk .A szünetekbe Emmával  voltam ,de mindig  Vikit és Dávidot figyeltem,akik nagyon jól megvoltak egymással és most már biztos vagyok ,hogy Virág és Zsolt járnak. Ma suli után edzés volt, ami nagyon jól ment. Emma megvárt, így együtt mentünk haza. Otthon a hűtő szekrényen egy cetlit találtam. Ez állt rajta: Kristóf,ne felejtsd  el megvenni a csokis tortát.  Rögtön elindultam a cukrászdába, ahol én és Emma randiztunk. Megvettem a tortát, gyors haza rohantam vele és beraktam a hűtő szekrénybe. A szobámba felment és bekapcsoltam a gépet. Megnéztem az MSN-t és Viki volt fent.
K: Szia!
V: Szia!
K: Mit csinálsz?
V: Zenét hallgatok
K: Owl City?
V: Igen
K:
V: Nem is olyan rossz!
K: És Dávid milyen számokat hallgat
V: Mi van, ennyire érdekel téged Dávid?
K: Héló nem vagyok én Dávid fan!
V:Pesze .Na, nekem mennem kell ,szia!
K: Szia!
Utána még beszéltem Bennel,Justinnal és Levivel.Gitároztam és Tv -tem úgy 11-ig utána lefeküdtem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése