2013. március 1., péntek

17.rész szept.16. péntek


Ma reggel  miután felöltöztem elmentem Vikiért. A házunk előtt hosszan megcsókoltam és elindultunk .Ma nagyon szép volt!!!A sulinál a többiekkel beszélgettünk  ,amikor Dóra oda jött hozzánk,inkább hozzám.
- Krisz,figyel szombaton lesz egy buli nálunk - mondta- Eljössz?
- Nem,mert a hétvégét Vikivel  akarom tölteni-feleltem.
- Jó,akkor ő is jöhet-mondta és közben forgatta a szemét. Ami nagyon  vicces volt és pont ,akkor oda jött Viki is.
- Miről beszéltem?- kérdezte .
- Dóra elhívott minket egy buliba- mondtam - Van kedved menni?
- Aha-válaszólt.
-  Akkor ott leszünk-mondtam Dórának és becsöngettek .Az iskolába más nem igen történt,kivéve annyit ,hogy Dávid ma nagyon bunkó volt mindenkivel. De más nem történt .A szünetekben vagy Vikivel vagy Bennel beszéltem. Viki ma sajnos nem tudott átjönni ezért én mentem hozzájuk és az öccsére vigyáztunk. Ami eléggé vicces volt. Amikor Viki anyukája megjött mi felmentünk a Viki szobájába.
- Mit csináljunk?- kérdeztem
- Nem tudom - válaszolt és akkor észre vettem ,hogy a sarokban egy zongora van. Oda mentem és elkezdtem játszani rajta .Vikinek leesett az álla.
- Te tudsz zongorázni?- kérdezte
- Igen- feleltem - Amúgy te tudsz?
- Nem –felelte.
- Akkor mit keres a szobádban?- kérdeztem.
-A nagyapámé volt és én örököltem meg a halála után – válaszolt és megcsókoltam. Vele a csók más ,mint Emmával. Emmával a csók az csak csók volt,vele viszont egy gyönyörű pillanat az életben .Még egy ideig ott maradtam,de 8-kor haza kellett mennem .Otthon felnéztem MSN-re .Joe-val beszéltem és mindent elmondtam neki,hogy össze jöttem Vikivel meg úgy mindent. Anya és apa valami céges bulin voltak,ezért Virág főzött vacsorát és mint mindig nálunk volt Zsolt is. Az vacsora után felmentem a szobámba és Tv-tem  .Fél 12-kor lefeküdtem. Holnap buli!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése