2013. március 3., vasárnap

18.rész szept.17. szombat


Ma van a buli. Délelőttöm unalmasvolt,olyan 3-kor átjött Viki és filmeztünk,majd fél hétkor haza ment átöltöznivalami bulis ruhába. Hétkor vissza is jött és együtt indultunk Dóráékhoz. Útközbesokat csókolóztunk. Láttam ahogy Emma megy az út másik oldalán egy 11-es fiúval,asszema neve Zsombor. Hamar oda értünk,de már akkor sokan voltak és a zene üvöltött. Bementünkés láttam ,ahogy Ben a kanapén ül ,ezért mi is oda mentünk .Pár perc múlvamegjött Justin és Ethan,majd Levi és Mark és az utolsók között Zsolt és Virág. Ígyhát a csapatunkból már mindenki ott volt. Kimentünk az udvara ahol senki sevolt,leültünk a fűre és elkezdtünk beszélgetni minden marhaságról. Valamikor 9 körülkijött Dóra is.
- Sziasztok,már mindenütt kerestelektiteket - mondta ,de senki nem válaszolt .Dóra is leült a fűre .Engem nemnagyon zavart,igaz a sok alkoholtól nagyon büdös volt. Tovább folytattuk abeszélgetést  fél 10-ig utána már mi isbementünk a házba,mert kint már nagyon hideg volt. A váratlan dolog csak akkortörtént,amikor Dávid és bandája megjelent a bulin. Egyenesen Viki
felétartott. Zsolti és én felálltunk és jeleztünk neki,hogy nincs itt maradása .Levielő vette a telefonját és mindent elkezdett rögzíteni.
- Majd én eldöntöm ,mikor megyek el-mondta és csak ,úgy bűzlőtt az alkoholtól.
- Dávid menj el - mondtam .
- Menjek el?- kérdezte
- Igen- ordította valaki ,mert mármindenki minket nézett.
- Oh,megyek is ,de……..előtte beverema pofádat .- mondta és beakart egyet húzni,de én hárítottam és én  ütöttem be neki egy nagyot .A bunyó a földönfolytatódott ,Zsolt szedett szét minket.
- Most pedig Dávid menj el- mondta.Dávid és a bandája az ajtó felé vette az irányt. Viki oda szaladt hozzám.
- Krisz jól vagy?- kérdezte ésmegcsókoltam .
- Jól vagyok - válaszoltam.
- Nem vinnél haza anyuék 11-ig engedtekel- kérte Viki.
- De persze - mondtam és elindultunk.A  házuknál elköszöntünk és én is úgydöntöttem ,inkább nem megyek vissza a buliba. Ezért haza mentem és fél 1-igJoe-val beszéltem.Erre az e-mail címre: kekeskrisz@gmail.com. Küldjétek át a kedvenc számotokat és egyet kisorsolunk és az befog kerülni a naplóba.Légyszi írjátok oda a teljes neveteket és a Facebook-os neveteket is!

Amúgy bármi kérdés miatt ezen az e-mailen érhettek el!


2 megjegyzés: