2013. április 14., vasárnap

19.rész szept.18. vasárnapA tegnapi nap jó volt, leszámítva, azt, hogy Dávid megjelent a hülye barátaival és a vége az lett, hogy összeverekedtünk, de jó volt. Jó volt a Vikivel töltött idő,a sok jó beszélgetés,ja és persze a késő esti MSN chatelés Joe-val. Akitől megtudtam, hogy Elena szakított a pasijával és rögtön összejött egy másikkal. Magamat sem értem, hogy tudtam járni vele. Viki x100 jobb, kedvesebb, szebb és okosabb! Reggel eléggé későn keltem (jó persze Joe-val 4-ig beszéltünk), akkor is arra, hogy valaki bejön a szobámba. Kinyitottam a szemet és Vikit fedeztem fel a szobába.
- Jó reggelt –mondta és közbe elindult felém - Anyukád engedett be .
- Szia-válaszoltam és felálltam. Amikor megnéztem magamat észre vettem ,hogy egy száll alsó gatyába állok gyors a földről felszedtem a ruhámat .Felöltöztem,majd egy hosszú csókot váltottam Vikivel. A gyönyörű pillanatot csak az zavarta meg,hogy anya bejött. Ja kicsit gáz volt,hogy ott smárolok Vikivel erre az anyukám bejön pizsamába .Láttam anyun ,hogy valamit mondani akar,ezért oda fordultam hozzá és közbe szorosan fogtam Viki kezét.
- Anya, mit akarsz mondani?- kérdeztem, közbe pedig Viki leült az íróasztalom elé és nézelődött. Gondolom azt a képet nézte, amin 3 éves vagyok.
- Tudod a Londoni és a mostani sulid testvériskola és a két igazgató kitalálta,hogy legyen diákcsere. Két diák megy, és két diák jön, na és nekem kellett eldöntenem, hogy ki jön. Más néven, pénteken megjön Joe és Elena- mondta boldogan. Az első név nekem is tetszett, de a második. Ne!!!!Úristenem a volt exem és a barátnőm  találkoznak. Mi lesz még ebből? Viki látta rajtam az aggodalmat és oda jött hozzám. Szorosan megölelt és anyának leesett a tantusz,hogy most kettőknek beszélgetnünk kell a  múltamról,ezért kiment a szobámból.
- Viki,mindjárt elmondom ,hogy ők kik ,de előtte beszélnem kell Joe-val kell beszélnem-mondtam és bólintott,  oda mentem az íróasztalomhoz és bekapcsoltam a gépemet. Gyors felmentem MSN-re és igen Joe fen volt!
K:Csőőő
J:Szia halottad ,hogy ÉN és Elena jövünk?
K:Ja,neked örülök,de Elenának….hát nem is tudom :p
J:Igaz érdekes találkozás lesz ,amikor az übermenő+ überszexi +überjófej+ exed és a szexi+sportos+okos+kedves(szerinted szexi,mert én még nem láttam élőbe) barátnőd találkoznak.
Miközben olvastam a sorokat egy nagy ajtó csapódást halottam. B****s Viki elolvasta az üzenet. Gyors utána szaladtam az utcán.
- Viki várj már meg-kérleltem és láttam, hogy sír. Ne csak azt ne, ne sírjon miattam!!!-Elenával már rég szakítottam. Ő már nem jelent semmit nekem, te vagy a szerelmem –mondtam és megállt.
- Tényleg?- kérdezte és oda léptem hozzá
- Igen-válaszoltam és megcsókoltam. Vagy már 5 perce állunk az út közepén ölelkezve és egy kocsi se jött- Vissza megyünk a házba?
- Ja, persze - mondta és elindultunk a házunkhoz. Felszaladtunk a szobámba és észrevettem, hogy Joe egy halom üzenete küldött.
J:Krisz,ha-hó
J:Na mi van?
J:Nem válaszolsz ? LL
J:Mivan felgyűladt a ház?XD
K Nem a ház jól van XD,csak Viki is itt van és látta az üzeneted és most beszélgetnünk kell,más néven csőőő!
J:ohh,SORRY! Akkor Szia!
Gyors kiléptem a gépből és Vikivel az ágyra feküdtünk. Szépen elmondtam a kis történetemet a drágalátos exemről .
- Oké- mondta a végén, pont, amikor Zsolt benyitott(amúgy Zsolt többet van itt,mint az otthonába XD)a szobába.
- Skacok, kész az ebéd- mondta és gyors elment.
- Nem akarok zavarni, megyek is - mondta Viki és elkezdte szedni a cuccait. Gyors a kezénél fogva visszarántottam és az ölembe ültettem.
- Ennyire elviselhetetlen vagyok?- kérdeztem és megpusziltam.
- Nem- felelte.
- Akkor miért akarsz elmenni?- kérdeztem.
- Mert nem akarok zavarni vasárnapi ebéd közbe. - mondta kicsit hezitálva.
- Te zavarsz? Ugyan már, Zsolt is egyfolytában itt van. Anya még örül is, ha több gyerek van a házba - mondtam és láttam, ahogy Viki elmosolyodik.
- Akkor maradhatok?- kérdezte félve és megcsókoltam.
- Amedig csak akarsz - válaszoltam és elindultunk az ebédlő szobába. Az ebéd nagyon jó volt, főleg, így hogy Viki is itt volt. Kajálás után felmentünk a szobámba és érdekes módon filmeztünk (mint mindig). Most megengedtem, hogy Viki válasszon. Reméltem, hogy valami akció filmet választ, de sajnos romantikus filmdrámát kellet néznem. Befeküdtünk az ágyba, Viki a fejét a mellkasomra tette. Valamikor a film közepén Virág és Zsolt is benyitott és ők is velünk együtt nézték. A két lánynak nagyon tetszett a film, viszont nekem és Zsoltinak…. elég,ha csak annyit mondok ,hogy Zsolt felöl horkolás hallatszott.
A film végén én dögunalom állapotba voltam, Zsolt most keltem, Virág és Viki, pedig sírós állapotba volt. De a szerelemért bármilyen filmet meg tudok nézni,de azért mondtam,hogy következőleg én választok. Utána Vikivel TV-ztünk és azokon az embereken röhögtünk, akik elhiszik a TV-és jóslás marhaságait. Ezen kívül még You Tobe-on néztünk videót. Viki olyan 5 körül ment el. Miután elment felmentem az MSN-re és Bennel beszéltem ki az Elena ügyet, olyan 10-ig. Utána TV-ztem olyan éjfélig!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése