2013. április 16., kedd

20.rész szep.19


Tudom ,hogy nagyon rövid és szörnyű,ja meg hát a helyes írás amit most nem ellenőriztem le .SSSSSSSOOOOOOORRRRRRYYYYYY.A kövi jobb lesz!Reggel hamar felkeltem,mert valakik (Zsolti+Virág)a másik szobába  hajnalok-hajnalán TV-ztek…ja ,hogy nekik nincs ma suli.Amúgy mostanába Zsolti már itt is alszik,aminek apa nem igen örül,de anya már lerendezte vele a dolgokat.Györs felöltöztem és lementem az ebédlőbe,ahol piritós várt.Miután megreggeliztem beültem a TV ellé,mert láttam,hogy  még min. fél órám volt,de sajnos nem ment semmi.Így hát csak néztem ki a fejemből 30 percen át.Amikor már úgy gondoltam elég késő van elindultam Vikiékhez.Ponta,amikor oda értem akkor nyitódott ki az ajtó.
-Jó reggelt!-mondtam és átöleltem a derekánál,majd magamhoz húztam és megcsokoltam. Majd megint és megint,de sajnos abba kellet hagynunk mert a suliból nem késhettünk ell.Az út nem volt hosszú alig negyed óra.A többiek már ott voltak a suli előtt ,így mi is oda mentünk.Persze a téma a szombati buli volt,így a verekedést min.20-szor elkellet mesélnem.Amikor becsöngettek már a terembe voltunk,pedig volt rá már példa,hogy  egész után kijött a tanár és szólt,hogy a csöngő ránk is vonatkozik.Az órák ma nagyon uncsik voltak,szokásos  Ben és én hünyültünk a lányok probáltak fegyelmezni minket és Dávid még bunkó.Miután az útolsó óráról is kicsöngettek hírtelen mindenki gyorsan elhagyta a termeket.Láttam  ahogy Dávid pár  cigis-emósokkal beszélget.Ha neki ez a társaság kell hát akkor legyen velük.Vikivel az utcákon sétáltunk,amikor anya küldött egy SMS-t,amibe ez állt:Haza fellé menj be a pékségbe és  vegyél kiflit.Hát csodás mehetek bevásárolni.
-Viki anya megkért valamit,ezért most el kell mennem ,de a házatoknál  találkozunk 20 perc múlva.-mondtam .
-Oh,okés akkor nálunk tali-felelt és elindultam gyors léptekkel a pékségbe.Ott hamar megvettem a kiflit és elindultam Vikihez.Mikor befordultam Vikiék utcájába észre vettem,hogy a házuknál Dávid és a bandája ittasan énekelnek,és Viki kilép a az erkényről .
-Krisz,segits!Küld már el őket-kérelte és az ittas táraságra mutatótt.Oda léptem Dávidhoz ,aki a gyepen feküdt és a Pálinka dalt énekelte.
-Ha  3 percen belől nem tunsz ell te és a barátaid nagy baj lesz!-mondtam és közbe a polójánál fogva felrángattam a földről.
-Álmaim kéklő hegyén…..-énekelte tovább az ismert dalt.
-Most röktön  menj ell-mondtam  .
-Viki szerelmem légy az enyém-énekelte tovább a szám átírt változatátt és Vikire nézett.Na most telt be a pohár gondoltam és jól lefejeltem.Dávid hátra esett és a két másik emós oda ment hozzá és gyors elhúztak.Viki a következő pillanatba az ajtón szaladt ki és a nyakamba ugrott.
-Köszönöm,már úgy féltem tőlük-mondta és megcsókolt.
-Nincs mit-felelte és vissza csókoltam-De nem mennénk hozzánk?
-Miért?-kérdezte visszaés a földön heverő kiflikre mútattam-Ja oké,de előtte beszaladok a pár cuccomért a házba.
-Oké-mondtam és Viki visszament a házba.Úton hozzánk azt beszéltük ,hogy milyen szánalmasak Dávidék.Nálunk Vikivel sorozatoztunk.Valamikor 7 körül ment haza.Utána focit néztem,majd  felnéztem az MSN-re .Pont amikor kiakartam lépni rám írt Joe.
J:Csőőő!
K:Szia!
J:Van egy nagyon jó hírem!
K:Na mi az?
J:*dobbpergés* Elena nem jön velem Magyarországra!
K:Micsoda???Most komolyan nem jön?
J:Yes!!!!!!De most elkell mennem ,mert apa hív!
K:okés,csőő
J:Csőő!
Ilyen szép hírekkel gyorsan eltudtam aludni olyan ¾ 11-kor!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése