2013. május 7., kedd

21.rész szept.20 kedd

Bocsi a rengeteg helyes írási hibáért(telefonon írtam)!!!!

A tegnapi nap egyszerre volt durva és elképesztően jó.A durva részét szerintem ki lehett találni!A jó rész kitalálása se nagy feladat ,másnéven Dávid tegnap berúgott és Elena nem jön,amúgy ma majd megkérdezem Joe-tol,hogy ki fog Ell helyet jönni.Reggel szépen lassan kiszálltam az ágyból gondoltam van még rengeteg időm ,na és akkor megláttam ,hogy hány óra van.A digitális órám 8:48 mútatott.Úristenem elaludtam!!!Gyors felöltöztem ;dobtam egy SMS-t Vikinek ,hogy ne várjon rám,mert elaludtam;elpakoltam az almámat és rohantam a suliba.55-kor beértem a suliba Vikinek gyors köszöntem és már kezdőött is az óra.Ami abból állt,hogy én aludtam probáltam,Viki figyelt,Zsófi rajzolt Ben füzetére,Emma nézte magát a telefonjának a képernyőjébe,Ben zenét hallgatót,Anna és Kata újságot olvastak,Ede és Andris köpőcső hánorút játszottak,Márk és Levente az ÉN(nem tudom,hogy ,hogy került hozzájuk) telefonomon netezteka,ja és Dávid a tanári asztala dobált tollakat a terem másik végéből.Hát igen ez is egy átlagos óra volt,persze a következő szünetben az ofi próbált ki osztani minket a "csodás"óra miatt.
-Gyerekek még csak szeptember van ,de már az egész tanári kar ismer titeket és ezt nem bóknak szánom.Légyszíves legyetek kicsit fegyelmezzetebbek!-mondta a tanár úr.
-Nem a mi hibánk,az óra volt unalmas-mondta Ben mire mindenkiből kitört a nevetés.
-Pontosan a tanár túlságosan unalmasan adja le az anyagot!-tette ,hozzá Márk és közbe a tanár csóválta a fejét.
-Most mennem kell,majd osztályfőnökin megbeszéljük a órai fegyelmezettlenségeteket.-mondta ,de nem fejezte be a mondtatot.Ránk nézett is így szólt- És a verekedést.-tette hozzá és kiment a teremből.Mi is kimentünk ,mert tesink volt.Gyors átöltöztünl,majd a szombati NFL mecsről beszélgettünk .Az óra egyszerű volt,mint mindig most is fociztunk .Az óra végén a tanár szólt,hogy nem felejtsük ell az edzést és már szaladtunk is az öltöző felé.A további órák dög unalmasak voltak,edzésen ki mentünk a parkba és oda jött Viki és egy másik lány (? ).
-Szia édes-köszöntem Viki,majd a derekánál megöleltem magamhoz húztam és megcsókoltam(hosssszzzzan megcsókoltam) . Láttam az ismeretlen lányon,hogy elkerekedett a szeme,ahogy csókoloztunk.
- Ha-hó én is itt vagyok-mondta a lány.
-Ja ,Krisz ő Orsi a szomszédom és Orsi ő Krisz a barátom-mútatott be minket Orsi.
-Szia-köszöntem Orsinak és elíndultunk haza felé.Az úton sokat megtudtam Orsiról :Kossuth L. Gimnáziumba jár,elvált szülők,10.-es és tök jó arc,igaz kicsit rámenős a csajszí,amitől láttam,hogy Viki kicsit féltékeny lett.A házunk előtt elbúcsúzkodtunk,mert Viki az öccsére vigyázott.Otthon ettem rendelt pizzát,majd felmentem a FB-re és gyors le is jöttem ,mert senki olyan nem volt fent,akivel akarnék beszélgetni.Gyors megnyítottam az MSN-t és láttam,hogy Orsi bejelölt ,így hát vele kezdtem ell beszélgetni.
K :Szia
O :Szia :) :) :) :D <3 data-blogger-escaped-br=""> K : Miért vagy ilyen boldog ??
O: Azért mert örülök ,hogy találkoztam VELED!!!
K : Okés....
O : Tényleg van kedved moziba jönni pl.:csütörtök ???? :D
K :Hát Viki nem örülne,már így is tök féltékeny....
O : ohhhh,ez nem randi ,hanem inkább baráti összejövetel.Okés?
K :Na jó legyen ,akkor csütörtök mozi,de te választod ki ,hogy mit nézünk
O : Okés
K:Szia mennem kell vacsorázni!
O:Szia
Vacsora után még Vikivel beszéltem ,aki nagyon féltékeny lett a mozizás miatt,de megmondtam ,hogy én őt szeretem Orsi meg csak egy új barát .A beszélgetés után lefürödtem,majd 11:25 lefeküdtem .
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése