2013. május 8., szerda

22.rész szept.21 szerda

Holnap mozi Orsival. Kicsit izgulok,mert tudom,hogy Orsi nagyon rámenős és nem akarom,hogy Viki féltékeny legyen,de attól függ elmegyek vele a mozi .Amúgy is tuti nem egy romantikus filmet fogunk megnézni!
Miközben ettem a reggelimet ezeken gondolkoztam,de végülis úgy döntöttem nekem Orsi csak egy barát,az meg ,hogy ő mit érez az már más sztori .Reggeli után átöltöztem és mentem Viki elé.Egész úton zenét hallgattam.Amikor a házuk elé értem Viki még nem volt kint,ezért neki dőltem a kerítésnek és úgy vártam rá.Kb.:5 perc múlva lépett ki Viki a házból és meseszépen nézett ki.
-Szia édes-köszöntem neki és szájon csókoltam.
-Szia-mondta rosz kedvűen .Nem tudom miért ilyen szomorú.Család?Dávid?Netán a mozi Orsi?Mert ha az inkább lemondom,mint hogy Viki szomorú legyen miatta.
-Hát...az ,hogy utálom azt ,hogy bárhová megyünk vagy akár a suliba az összes lány mindig téged nézz!Oda mennek hozzád és förtörnek veled .Észre se veszik ,hogy ha-hó én is ott vagyok!-mondta és a hangján megkönnyebülést lehetett érezni.
-Féltékeny vagy?-kérdezte és közbe a két kezét megfogtam .
-Nem...Talán...Igen-válaszolt kicsit dühösen
-Orsi miatt?-kérdeztem újra.
-Igen miatta-felelte már nyügodtabban .
-Mondjam le a mozizást?-kérdeztem ,de már akkor a suli felé sétáltünk.
-Nem kell!Már oda ígérted magad,csak hát mi alig járünk bárhová is ,Orsival megilyen hamar elmész moziba!-válaszolt és már a sulinál voltunk.
-Okés,akkor a mozit lemondom és holnap te és én megyünk moziba,utána fagyizni és ha még akarod nálunk is lehettünk egy kicsit!-mondta és a derekánnál átöleltem.-Okés?
-Rendben-válaszolt vidám hangon.Magamhoz húztam és
megcsókoltam.Nem nagyon érdekelt,hogy mindenki minket nézett a suli előtt.Oda mentünk a többiekhez ,akik valami új videó őrületet néztek.A csodás téma a mi osztályunkba az,hogy a kiskutyás vagy a kismacskás videó a viccesebb.Erről beszélgettünk,amikor a telefonom megcsörrent.Valaki egy SMS-t küldött.Gyors megnéztem kiírhatta és a feladó Orsi volt.Tegnap edzés után telefon számot váltottunk.Az üzibe ez állt: nem tudom eldönteni mit nézzünk meg!Segits!!! Gyors vissza írtam neki,hogy mégse megyej moziba4Pár perc múlva megcsörrent a telefonom.Orsi hívott.Arréb mentem a társaságtól és felvettem a telefont.

Telefon b.
-Hogy-hogy nem jössz?-kérdezte köszönés nélkül.
-Vikivel lesz programom-feleltem tök nyugodtan.
-Ahh,a barátnőd féltékeny lett!-mondta nevetve - Végülis ha nekem lenne ilyen sexi pasim én is félteném mindenkítől ,
-Nem Viki ,nem féltékeny!-böktem rá- Micsoda?
-De, a kis barátnőd nagyon is féltékeny és jól hallotad nagyon jól nèzel ki!-felelte és nem tudom,hogy miért de kinyomtam.
Telefon b. v.

Vissza mentem a többiekhez és Bennel beszéltem .
-Ki volt az ?- kérdezte.
-Csak egy ismerős-válaszoltam röviden,mert úgy gondoltam ,hogy ezt majd inkább négyszemközt beszélem meg vele-Majd később elmagyarázom.
-Oké-felelte és elkezdte nyomkodni a telefonját.Nem sokáig tudod játszani,mert pár perc múlva a csengő megszólalt.Szépen lassan besétáltunk a terembe.
-Kedves gyerekek velem is megosztanátok,hogy hol voltatok?-kérdezte a francia tanár és akkor vettem észre,hogy 10percet késtünk.Se baj!
-Köszönjük az érdeklődését,de inkább nem osztjuk meg önnel-válaszoltam és a tanárnak elvörösödöt a feje.A kis csoportunk,ami majdnem az egész osztály szép lassan elfoglalta a helyét és 15 perc késéssel elkezdődött az óra,ami dög unalmas volt! A következő órák se voltak jobbak spanyolon röpit írtunk ,ami biztosan 5 lesz.A nyelvek a kedvenc tantárgyom!Az iskola után Vikivel sétáltam haza felé.
-Suli előtt ,ugye Orsolyàval beszéltél?-kérdezte feszengve.
-Igen vele,de csak meg akarta kérdezni,hogy-hogy nem megyek vele mozi-feleltem és egy puszit nyomtam a homlokàra.
-Ès még mit mondot?-kérdezte
-Csak enyit -hazudtam,mert nem csak ezt mondta.
-Tudom,hogy valami más is vol.Hallottam ,ahogy azt mondod csodálkozva,hogy "Micsoda?"-mondta Viki.
-Nyugi,csak a moziról beszélgettünk.-mondtam ,megcsókoltam és már a házunk előtt voltunk.
-Szia-mondta és elindult haza felé Viki.
-Várj,nincs kedved itt lenni nálunk?-kérdeztem Vikit , ő pedig visszafordult.
-De,szívesen itt maradnék-válaszolt és bementünk a házba.Anyánák gyors lejelenkeztem és fel szaladtunk a szobámban .
-Na és mit fogunk csinálni?-kérdezte Viki.
-Nem tudom,de biztosan sok jót-válaszoltam .Vikinek a derekánál körbe fontam a kezemet,magamhoz húztam,majd lágyan megcsókoltam.A gyönyörű pillanatot ,csak az zavarta meg,hogy a telefonom elkezdett csörögnő.Nem volt kedvem senkivel se beszélni,csak Vikivel akartam lenni .A telefont kinyomtam ,de előtte megnéztem,hogy kihívott .Aki Orsi volt,akivel semmi kedvem se volt beszélgetni ezért inkább vissza mentem Vikihez .Rengetegett beszélgettünk és Tv-tünk !Szerintem a reggeli "veszekedésunk" után , most már kibékültünk.Viki olyan negyed hétkor ment ell.Utána felnéztem MSN-re és Joe-val beszéltem!
K:Szia
J:szia!!
K:Amúgy Elena helyett ki fog jönni Magyarországra?
J:Még senki....és ezért én is később fogok menni,de azt még nem tudjuk hogy mikor :(
K:értem... :(
J:Na,és mi van Vikivel??
K:megvagyunk...
J: Összevesztetek?
K:Nem vagyis ,na jó van egy lány barátom ,akire Viki féltékeny,ezért reggel kicsit rossz hangulat volt köztünk.De már szent a béka köztünk!Na és te hogy álsz a lányokkal?
J:Sehogy!Nincs egy normális lány se,mind olyan plázacica ! :'( Remélem Mo.-ba majd sokat csajozhatok!
K:Sejtelmed sincs,hogy mikor fogsz jönni?
J:nincs ;(
K:várj megcsörrent a telefonom!
Gyors megnéztem,hogy kihív és a telefonom képernyőjén Orsi neve volt.Ne,már megint ő!Ez a lány nem kattan le rólam egy könnyen.Egy kicsit hezitáltam,de végül felvettem

Telefon b.
-Szia sexi cukor falat !-köszönt Orsi.Sexi cukor falat?????WHAT!?
-Hát neked is szia!-köszöntem vissza.
-Miért nem vetted fel előbb?-kérdezte úgy minta kötelességem lett volna felvenni a telefont ,amikor ő hívot.
-Vikivel voltam-feleltem rá egyértelműen .
-A kis barátnőddel?-kérdezte.
-Igen!És basszus van neve is,Viki!-mondtam-De én most megyek,Szia!
-Szia szexi cukor falat!-mondta.
Telefon b. v.

Istenem minek szólít így???Utána még elköszöntem Joe-tól,ettem egy kis kaját,lezuhanyoztam,kicsit Tv-tem és 11:15-kor lefeküdtem.

4 megjegyzés:

  1. csak így tovább! alig várom a folytatást! csak egy tanács: ugyanígy folytasd a blogot, mert ez így eszméletlen jó, folyamatosan írd a részeket, és semmiképp ne hagyjad abba, mert egy blog akkor jó, akkor fogják olvasni és szeretni(ahogy én is *-*) hogyha állandóan jönnek a részek...
    ez sajnos nem egy könyv, szaggatottan olvassuk az eseményeket, annál nincs rosszabb, ha egy ilyen fantasztikus blogot abbahagynak és cserbenhagyják az olvasókat... :'( jártam már így...
    De a lényeg: maradj meg ilyennek! csak így tovább, alig várom a kövi részt!!! *-* <3

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés