2013. május 14., kedd

23.rész szept.22 csütörtök

Tegnap ilyenkor még úgy volt,hogy ma Orsival fogok menni moziba,de tegnap átszervesztem a napomat és ,így ma Vikivel van programom.Aminek nagyon örülök,igaz még nem tudjuk ,hogy mit fogunk megnézni a moziba,de no para!Ma gyönyörűen sűtöt a nap ,mintha nyár lenne.Pedig sajnos már szembember és annak is a vége.A meleg időjárás miatt én is nyáriasan öltözködtem.Miután felöltöztem az író asztalomon megnéztem,hogy milye órák lesznek ma,na jó azt néztem meg ,hogy melyik órákon tudok zenét hallgatni . Az iró asztalomon , ahogy kotoráztam a szemem megakadt egy Vikiről és rólam készült képen. Még régebben nyomtattam ki.A képet gyors a kezembe vettem és csak néztem,majd bere raktam a pénztárcámba .A konyhába Virággal találkoztam .
-Zsolti hol van?-kérdeztem meglepve,mert Zsolti általába itt szokot aludni .
-Tegnap olyan fél 11-kor az apja haza hívta valamiért ,azóta nem beszéltem vele-felete álmosan ,majd elindult a szobája felé. A konyhából megkerestem a müzlit,majd egy székre leültem az asztalhoz és elkesztem reggelizní.Amikor is megszólalt a telefonom és érdekes módon angol számot írt ki.Nem szoktam ismeretlen számokat felvenni,ezért most se vettem fel,csak hagytam ,hogy csörögjön.5 perc után elegem lett a csörgésből és felvettem.
-Hahó-köszöntem bele-Ki az?
-Én vagyok az tesó,vagy 5 perce hívlak-mondta bele Joe.De hát ez nem is Joe száma.Az ő száma le van mentve.
-Kinek a telefonjáról hívsz?-kérdeztem ,közbe pedig megittam a narancslét.
-A sajátomról-válaszolt
-De hát ez nem is a te számod-  mondtam
- Tegnap nem mondtam?-kérdezte.
-Mit nem mondtál?-kérdeztem vissza.
-Hát,hogy új telefonom van-felelte
-Nem tesó nem mondtad-mondtam és a müzlis és a poharat bevittem a konyhába.
-Akkor most mondom.Kaptam egy új telefont-mondta boldogan-De most mennem kell,mert anya hív
-Szia-köszöntem ell majd felhúztam  a cípőmet és elindultam Vikiért.Kint még melegebb volt,mint gondoltam.Még jó,hogy nem húztam kabátot.Vikiék pár sarokra laknak tőlünk ,így mindig hamar oda értem.A házuk előtt a kerítésnek dőltem és vártam rá.Olyan 5perc múlva az ajtóba megjelent.Ő is látta ,hogy milyen jó idő lesz ma,ezért szoknyát húzott fel ,ami nagyon jól állt neki.
-Jó reggelt édes-köszöntem neki és megcsókoltam.
-Na, és már kitaláltad ,hogy mit nézünk?-kérdeztem .
-Még nem -válaszolsz szomorúan-Segítesz?Te a film témákba jobb vagy nálam.
-Igen,majd ha a sulihoz érünk megnézem a telefonomon ,hogy mi megy a moziba-mondtam.
Utána még megbeszéltük ,hogy a mozizás után Viki átjön hozzánk.A suli elött még nem volt ott mindenki,csak Ben,Zsófi és Zsolt.Oda mentünk hozzájük.Viki Zsófival beszélgetet,Ben játszott a telefonján,Zsolti nézte a sétálokat(biztosan Virágot kereste) én pedig megnéztem ,hogy mi ment a mozikba.Végül úgy döntöttem,hogy a Bornie hagyatékot fogjuk megnézni.Csöngetésig Vikivel beszéltem,persze közbe a többiek is megérkeztek.A csöngetéskor bementünk a terembe és elkezdődöt a tanítás.Ami dög unalmas volt! Ma Dave egész nap a drogos+cigi kedvelőkkel volt.Igaz nagyon senkinek se hiányzot a társaságból.Az egyik szünetbe Vikinek elmondtam,hogy mit fogunk megnézni a moziba.Neki is tetszett a választásom.Amikor az utolsó óráról is kicsöngettek az egyész osztály 1p alatt hagyta el az iskola területét.Nekem ma még a parkba edzés volt.Vikinek megmondtam,hogy nem kell megvárnia.Azt mondtam,hogy érte megyek és együtt megyünk a plázához.Az edzés szuper volt,mint mindig.Haza felé zenét halgattam és majdem neki mentem egy öreg néninek ,úgy elbambúltam.Otthon lezuhanyoztam és TV-t néztem.Egyszer csak egy SMS jött Vikitől .Ez állt benne: Le kell mondanom a mozizást! Bocsi! De attól füg átmehetek hozzátok.Menjek?
Gyors vissza írtam neki egy igent és 10 perc múlva Viki megjelent a ház előt.
-Szia Viki-köszöntem neki és megcsókoltam-Hogy-hogy nem megyünk moziba?
-Szia Krisz,hosszú story és nincs kedvem elmesélni-válaszolt és felmentünk a szobámba.
-Na és mit fogunk csinálni?-kérdeztem.
-Nem tudom-felelte Viki ,én pedig bekapcsoltam a leptomomat .Pár pillanata múlva megtaláltam a Bornie hagyaték online változatát ,így Vikivel azt néztük az ágyba.A film három negyedékor a telefonom megcsörrent.Már mondt nyúlni akartam érte,amikor Viki felvette.
-Ki az?-kérdezte ,mert előtte nem nézte meg,hogy ki hívott.Ahogy a választ megkapta a feje elfehéreded ,a tekintete lefagyot.A terefonomat eldodbta ,majd kiszaladt a szobámból .Utána rohantam,de akkor már az utcán volt.
-Viki ki volt?-kérdeztem.
-Nem tudom,hogy ki lehetett az ,de biztosan fontos volt számodra .mert úgy köszönt ,hogy: szia sexi cukorfalat és biztosan nem nekem szándta ezt a mondatot-mondta és a végére már sírt.
-Basszus ,már megint Orsi-gondolkoztam hangossan.
-Engem nem érdekell,hogy ki volt,de most egy kis időre szüneteljünk...akár örökre is-mondta már-már zokogva.Ne én nem akarok szünetelni.
-Viki várj,köztem és Orsi között nincs semmi-mondtam.
-Halottam ,amit halottam és én most....szakítok veled.-mondta sírva .Sarkon fordult és elindult haza.Én pedig ledermettem.A szívem 1000db-ra tört össze .Csak álltam a házunk előtt és vártam,hogy Viki vissza jöjjön ,de nem jött vissza, Viki elment.... Amikor magamhoz térten,felmentem a szobámban ,lefeküdtem az ágyra és csak gondolkoztam.Pár perc múlva Virág rontott be a szobámba.
-Öcsi mi a baj-kérdezte meglepődve.
-Szakított velem - feleltem szomorúan.
-Ki?-kérdezte én , pedig az ágy szélére ültem.
-Viki -válaszoltam leverten.Lehett,hogy más nem így érez egy szakítás után (én se így szoktam),de Viki más volt.Ő volt az én nagy Ő-m és most vége.
-Hogy-hogy?-kérdezte és leült mellém.
-Hosszú sztori és kedvem sincs elmesélni-feleltem és hátra dőltem.
-Oké akkor most hagylak,hogy gondolkozzál egy kicsit-mondta és kiment a szobámból.A további részébe még depis zenét hallgattam,fürödtem,ettem és eléggé hamar lefeküdtem.Egyfolytába olyan érzésem volt,mintha valaki kiakarná tépni a szívemet a henyéről.Ilyen érzés elveszíteni valakit?

Írjatok véleményt!Jó/rossz? Új rész,csak két komi után lesz!

7 megjegyzés:

 1. nagyon tetszik :) -komi1

  VálaszTörlés
 2. még mindig nagyon tetszik <3 -komi2

  VálaszTörlés
 3. várom a kövi részt! -komi+

  VálaszTörlés
 4. hY NÉVTELEN HOLNAP JÖN A 24.RÉSZZ!!

  VálaszTörlés
 5. én nem találom a 24. részt!! Vagy még nincs fent???

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Elkészült a kritikád
  http://kerjkritikattolunk.blogspot.hu/2013/05/42-kritika.html

  VálaszTörlés