2013. május 28., kedd

24.rész szept.23 péntek

Bocsi!! Tudom,hogy nagyon rossz! A kövi jobb lesz!

Reggel az ébresztő keltett ,igaz semmi kedvem se volt suliba menni. Nem volt nagy kedvem találkozni
Vikivel,ezért bevetem a jó öreg és bevált pócert.Persze anya röktön elhitte ,hogy beteg vagyok,ám Virág nem igen . Kicsit grimaszolt,amikor megtudta ,hogy én itthon maradok.Persze ő is megbékélt a ténnyel . Gyors dobtam egy SMS-t Ben-nek ,hogy nem megyek suliba és már majdnem Vikinek is írtam,de észbe kaptam még időbe. A reggelimet szépen-lassan megettem,mert ,hogy időm volt mint a tenger.Miután meg reggeliztem felmentem a szobámba.Először nem tudtam,hogy mit csináljak ,de hamar megtaláltam a megfelelő elfoglaltságot,ami a gitározás volt.Már nagyon régen nem volt a kezembe a hangszer.Gyors be hangoltam és már játszottam is rajta a kedvenc zenéimet.Ez olyan 30percig kötött le.Utána felnéztem a facera ,ahol pár Londoni haverommal beszélgettem.A téma pedig a foci volt.Ami persze mindenkit nagyon érdekellt!Egy idő után elköszöntem tőlük és MSM-re váltottam.Ahol csodák-csodájára Orsolya is fent volt.Egyszerre vagyok rá mérges,mert hát miatta szakított velem Viki és egyszerre mondom azt ,hogy nem ő a hibás a szakításünkért.Másnéven kettős érzések vannak bennem,de ennek ellenére ráírtam.
K: Hy
O: Szia szexi-cukor falat! <3
K:Mostantól mindig így fogsz szólítani?
O: Yes!
K:Szuper.... :( :(
O: Mi a baj?
K: Áhh ,semmi.
O: Nekem elmondhatod .
K:Na jó Viki szakított velem és nagyon szar érzés.Nem is mentem ma suliba.
O:Komolyan szakítottatok???!!!!
K:Ja
O:Akkor most szabad vagy?
K:Igen
O: Most,hogy már nincsen barátnőd eljősz velem moziba?
K:Randi?
O:Yes! :)
K:Na jó legyen . 
O:SZUPER!! :) :) :D  <3
K:Komolyan ennyire örülsz egy randinak??
O:Szerintem mindegyik lány ,ennyire örülne ,ha veled randízhatna! Szexi ,jó képű  és vicces vagy,ezek mellet gitározol és deszkázol.Egy álom pasi vagy!
K:Hát köszi....
O:Nem is értem Viki ,hogy szakít hatott VELED!
K:Az egy hosszú sztori és nincs kedvem elmesélni.
O:Okés.De mikor fogunk moziba menni?
K:Holnap?
O:Az nekem nem jó,se a vasárnap! 
K:Értem.Jővő héten mikor lenne jó?
O:Csütörtök 
K:Na az meg nekem nem jó,edzésem lesz.Te most suliba vagy ?
O:Nem nekem se volt kedvem bemenni. :D
K:Mi lenne ,ha ma olyan 2-kor érted mennék?
O:Szupi !2-kor tali nálunk
K:De hol is laktok?
O:Szemecsre 13
K:Okés.Az tudom,hogy hol van
O:Sajnos nekem most mennem kel!Szia!
K:Szia!
Jó dolog volt,hogy bele mentem a randiba legalább addig is nem Vikire gondolok.A beszélgetés után TV-tem,majd dél körül lementem a konyhába kaját keresni ,de sajnos nem találtam semmit,így hát pizzát rendeltem.Ami isteni volt! Ebéd után lezuhanyoztam és felhúzták egy farmert és elindultam Orsiékhoz igaz még csak negyed 2  volt.De hát itthon semmi dolgom se volt .Az út olyan negyed órás .Amikor a 13. ház számnál megálltam egy óriásian nagy házat véltem felfedezni.Hát itt lakik Orsi?Benyomtam a csöngőt és pár másodperc múlva az említett lány nyitott ajtót.
-Szia-köszöntem
-Szia-köszönt vissza meglepve-Nem úgy volt,hogy 2-re jössz ide?
-De ,csak nem volt semmi dolgom otthon és eljöttem hamarabb-válaszoltam-Vagy zavarok?
-Nem ,dehogy is!-felelte és bementünk a házba,majd fel a lépcsőn a szobájába ,ami óriási volt .
-Mit fogunk csinálni?-kérdeztem 
-Tv-hetünk - mondta a rövid választ és bekapcsolta a készüléket.- Mit is fogunk megnézni a moziba?
-Még nem tudom,amúgy te hívtál el randira engem.Neked kéne eldöntened - feleltem és a szoba sarkába lévő puffba ültem.Orsi elindult a íróasztalához és bekapcsolta a gépét.Párat kattintót,majd rám nézett.-Hát, megnézhetjük az "Üss vagy fuss"-ot-mondta én pedig felálltam a puffból és elindultam felé.Gyors megnéztem a trailert ,ami tetszett.
-Nekem jó lesz-mondtam-A 15:00-ás adásra üljünk be.-Ezek után ,csak TV-tünk és pontosan 2 órakor elindult a plázába .Olyan 20perc alatt oda is értünk.Hamar megvettük a jegyeket,majd benéztünk pár ruha boltba ,mert Orsi nézelődni akart.Igaz nekem ehhez nagy kedvem nem volt,de miközben ő nézelődött és zenét hallgatam.Eddig minden nagyon jól sikerült ,csak hát olyan 3/4 körül Vikivel és egy 10-es (asszem Petinek hívják) fiúval találkoztunk.És együtt voltak!Nagyon féltékeny lettem és nem tudtam,hogy mit csináljak.Az első gondolatom az volt,hogy egyszerűen csak féltékennyé teszem.
-Szia-köszönt Viki,majd bemutatta Pétert.
-Hogy-hogy itt vagytok?-kérdeztem.
-Moziba jöttünk-válaszolt Peti-Ti?
-Mozi-válaszoltam.Csak ne ők is az "Üss vagy fuss" nézzék meg! Please!!-Na is mit néztek meg?
-Az "Üss vagy fuss"-ot-válaszolt Viki.B**szus!-De most mi megyünk jegyet venni,sziasztok.
-Csőztök-köszöntem és én ,meg Orsi is elindultunk a mozi felé.Megvettük a popcort és az üdítőt,majd a moziterembe mentünk.Leültem a 13-as székre és pár perc múlva Viki és Peti a mögöttünk lévő sorba ültek.Ne!!A film első fele simán ment,de Orsi egyszer csak oda bújt hozzám.Én pedig nem tudom,hogy miért de megcsókoltam és nagyon jó volt.Orsi visszacsókolt és még jobban hozzám bújt.Viki nagyon meglepődött ,még ki is ment a teremből.Szegény Peti meg nemértette ,hogy mi van!Kicsit sajnálom a srácot...A film további részébe többször is megcsókoltam Orsit.Kedvelem a lányt és nagyon csinos is! Lehet,hogy Viki és köztem tényleg nem megy a dolog. Az út  haza ugyan annyi idő volt,mint oda felé. Orsiék  villája előtt a lányt a derekánál fogva magamhoz húztam és egy hosszú csókot adtam neki.
-Most akkor járunk?-kérdezte és vissza csókolt.
-Yes!-mondtam-Holnap mi az első órád?
-Semmi,ki vagyok kérve egész hétre-mondta.
-Akkor érted jövök és együtt megyünk a suliba,majd pár embernek be akarlak mútattni. Kedvelni fogod őket-mondta-Okés?
-Redben,de most már be kell mennem-válaszolt-Szia sexi-cukor falat.
-Jó éjszakát Orsi-köszöntem el én is.Otthon gitároztam ,frissítettem a párkapcsolati állapotomat a facebook-on és Tv-tem.Olyan 11-kor feküdhettem le!Nem érdekel Viki,most Orsi a barátnőm és jól megvagyok vele.Pláza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése