2013. június 4., kedd

26.rész szept.25 vasárnap

Hy!Légyszîves îrjátok le chatbe a kedvenc részleteket !Pl.:6.rész


A zuhogó esőre keltem fel. Nagy nehezen kiszálltam az ágyból ,majd az ablakomhoz léptem és megállapítottam,hogy nem a legjobb ötlet lenne ,ha ma elmennék Orsival a szigetre .Talán majd holnap?Bekapcsoltam a számító gépemet és beléptem a Facebook-ra. Átfutottam a jelentéktelen posztokon ,ami a falamon volt és már ki is akartam lépni,amikor is  Viki rám írt.
V: Szia
K: Csőő
V: Segítesz az spanyolba?
K:Láttam órán ,hogy nem megy…
V: Hát nem…..Na akkor segítesz?
K: Persze,de ne most ,inkább gyere át és itt elmagyarázom.
V: J Oké ,de csak majd délután olyan 3 körül.
K: Nekem jó. Mi van Petivel?
V: Semmi.
K: Jártok?
V:Nem!
K:…………
V: ??
K: Semmi csak gondolkoztam.
V: És miről?
K: Majd később elmondom.Viszont most én megyek,szia!
V:Szia :D !
 Vikivel akartam beszélni ,főleg arról ,hogy attól füg ,hogy mi szakítottunk lehetünk barátok és ez a tanításdi  pont jó alkalom lesz.A spanyol Vikinek tényleg nem megyek,szegény egész felelésen motyogót valamit,de biztosan nem spanyolul beszélt.Igazából még akartam beszélni Vikivel,csak hát már nagyon éhes voltam.Lementem a konyhába reggelit keresni és 3db darab kakaós csigát találtam.Elvittem az egyiket egy tányéron a nappaliba és ott fogyasztottam el,miközben a Tomy és Jerryt  néztem .A csodás reggeli után felmentem a szobámba és miközben a szomszéd kertjét néztem az ablakomból megállapítottam hogy már nem esik az eső és gyönyörűen süt a nap .Első gondolatom az volt ,hogy Orsit most már elvihetem a szigetre,mert már jó idő van,de utána rájöttem ,hogy Vikinek már oda ígértem a délutánomat . .Így hát úgy döntöttem elmegyek futni ,úgy is régen edzettem már. Áthúztam a tesi gatyámat, a pólót lehúztam(mert annyira meleg volt ,hogy már nem kellet) ,megkerestem a futó cipőmet és már a le felé is tartottam a lépcsőn az IPod-dal a kezembe.A nappaliba Zsoltival és Virággal találkoztam.
 -Hová mész?- kérdezte Virág.
 -Futni –válaszoltam és már ki is léptem a házból. Elindítottam a kedvenc zenémet és elkezdtem futni.Olyan másfél órát futhattam.Amikor haza értem azt vettem észre ,hogy Virág spagettin főz,Zsolti pedig tévézik.Először a spagettit megnéztem ,majd utána le ültem a kanapéra Zsolti mellé.
 - Tesó, ha hosszú életet akarsz,akkor ne egyél abból- mondtam és a konyha felé mutattam.Zsolti elröhögte magát és közbe erősen bólogatott.
 -Mindent halottam-szólt ki Virág a konyhából,mire Zsolti abba hagyta a nevetést.
 -Édes biztosan nagyon finom lesz a ebéd-mondta Zsolti és pedig a felmentem a szobámba. Pont,amikor feléltem a telefonómba elkezdet csörögni és Orsi csengő hangja szólt.Gyors felvetem és a falnak dőltem.
 -Szia édes-köszöntem
.
-Szia - köszönt vidáman - Nem mehetnék át?
 - Persze ,hogy átjöhetsz-feleltem rá habozás nélkül.
- Akkor fél óra múlva ott leszek,szia-köszönt el még mindig nagyon vidám hangulatba Orsi.
-Szia-köszöntem el én is ,majd leraktam.Egy kicsit TV-tem,de Virág szólt ,hogy kaja ,ezért lekellet mennem az ebédlőbe.Amúgy a spagetti tényleg nagyon finom volt.Amikor vége lett az ebédnek vissza mentem a szobámba és gitározni kezdtem.Pár perc múlva Orsi lépett be a szobába.
-Szia-köszönt ,majd megcsókoltam-Mit fogunk csinálni?
-Szia,még nem tudom-felelt Orsi.-Filmezünk!
-Nekem tökmindegy hogy mit csinálunk,de ha filmezünk te választod ki,hogy mit nézünk meg.-mondta és az ágy szélére ültem.
-Okés-válaszolt Orsi,majd a DVD-és polcomhoz indult és kiválasztott egyet- Ezt szeretném megnézni.
-Okés-mondtam és pár perc alatt elindítottam a filmet.Az ágyba feküdtünk egészen a film végéig.1000-szer láttam már ,de még mindig nem tudtam megunni és szerintem Orsinak is nagyon tetszett.A film végén eszembe jutott,hogy szólni kéne,hogy Vikinek 3-tól én leszek a spanyol tanító bácsija.
-Az egész délutánt legszívesebben veled tölteném,de megígértem Vikinek,hogy segítek neki spanyolba és 3 körül jön át-mondtam-Baj ,hogy oda ígértem magam neki?
-Nem nem baj,de addig van 10 percünk -mondta majd meg csókoltam.
-Ha akarod maradhatsz  itt  a spanyol órán -mondtam.
-Nem ,az nem lenne jó ötlet-mondta,majd megcsókoltam .Hirtelen az ajtó nyílott ki és Viki lépett be a szobába.Nagyon meglepődött,amikor meglátott minket a szoba közepén smárolni.Gyors eltoltam magam Orsitól és Viki felé fordultam.
-Szia Viki-köszöntem-Hoztál mindent?
-Szia és igen-válaszolt idegesen a lány.
-Na én,akkor most megyek.Sziaztok!-indult meg Orsi az ajtó felé - Jó tanulást!
A csodás következő két óra alatt megállapítottam,hogy Viki egyáltalán nem tud spanyolul.
-Könnyebb lenne téged megtanítani FIFA-ni,mint megtanítani spanyolul írni,olvasni-mondtam és leültem a földre.
-Na ez nem is igaz!- próbálta védni magát Viki.
-Fogadjunk?-kérdeztem,majd az egyik X-box konzort Vikinek nyújtottam.Pár perc alatt elindítottam a játákét.Az első 15 percbe még nyugodt voltam,de utána rájöttem,hogy Viki ehhez se ért nagyon.A végén Viki az ölembe ült és úgy játszottunk.Olyan 7 óra körül mehetett el.Miután elment itthon nem csináltam semmi érdekeset ,csak Tv-tem és zenét hallgattam ,meg egy keveset gitároztam, majd késő este hulla fáradtan lefeküdtem.


                 

1 megjegyzés: