2013. július 1., hétfő

27.rész szept.26 hétfő

Hy! Légyszíves ,ha bárkinek bármi problémája van,akkor ne a chatbe ,hanem ide írja le és persze a jó kommenteket is ide várom! Ja és bocsi ,hogy késtem vele!

Sajnálatos módon ma is zuhogó esőre kellet kelnem. Most már tényleg elment a nyár és vele együtt a jó idő is ,majd kb... fél év múlva ,megint benéz hozzánk.Igazi őszi eső volt a mai,olyan ami más gyereknek "hú azta honnan jön ez a sok víz" ,hát nekem pedig,hogy is mondjam Londonba egy ilyen esőzésre csak annyit mondtunk,hogy "Csak egy kicsit eleredt az eső ". Hát igen a régi otthonom a minden napi esőzéseiről híres. Felöltöztem ,majd a táskámba bedobáltam a tankönyveket és füzeteket. Lementem a konyhába,ahol Virág  és Zsolti (a család 5. tagja)  is készülődött a suliba.Még mindig esett az eső és most talán még jobban.
-Öcsi,ne vigyünk el suliba? - kérdezte Virág -Mert Zsoltnak van kocsija és te is elférsz benne.
-Nem kell! De azért kösz ,majd sétálok-feleltem és az uzsonnámat a táskámba raktam. A fürdő szobába mentem,ahol gyorsan elintéztem a dolgaimat és indultam is a suliba. Lehet ,hogy hülyeség volt ellent mondanom a kocsis fuvarozásnak. Amikor felkelltem még nem esett ennyi eső ,de most ! Mire az iskolába értem teljesen eláztam . Még jó hogy én közel lakok. Persze senki se volt a megszokott helyünkön ,mindenki bemenekült az esőzés miatt. Miközben a gyerekkel teli folyóson mentem megcsörrent a telefonom és Viki hívott
! Gyors felvettem és a falnak dőltem.
- Szia - köszöntem bele és akkor valaki megérintette a vállamat hátulról .
-Szia - köszönt a hátam mögötti ember .Hátra fordultam és felfedeztem ,hogy Viki volt.
-Miért hívtál ? - kérdeztem meglepődve és elindultunk az osztálytermünk felé.
-Új telefont kaptam és ki akartam próbálni - felelte óriási mosollyal az arcán.
- És engem hívtál fel először ? - tettem fel a kérdést a termünk ajtójába és mindenki minket nézett,mert hogy Viki és az én arcom között összesen 5 cm volt
-Aha... - válaszolt  és közbe erősen elpirult. Gyorsan elkapta a fejét és sietős léptekkel a padjához ment. Én is elfoglaltam a helyemet és már kezdődött is az óra . Az óra közepén Ben egy papír lapot röpített a padomra. <Most leírom az óra következő felébe lévő beszélgetést a papíron>
Ben : Mi volt ez az előbb az ajtóba?
Krisz : Semmi . Miért kérdezed ?
Ben : Hát .... te és Viki eléggé furcsa test helyzetbe álltatok ott.
Krisz : Hogyan  álltunk?
Zsófi : Mintha megakartad volna csókolni !!!
Ben : Ja ! Viki utána olyan vörös volt mint egy rák.
Krisz : Mi ???? Dehogy akartam megcsókolni Vikit !! Van saját barátnőm !!
Zsófi : Ja ,jó kis  barátnőd van .
Krisz : Mi baj van Orsival ?
Ben : Nekem semmi ! Tök jó fej !
Zsófi : Hát az  ,hogy  lenyúlt már téged Vikitől.
Krisz : Micsoda? Nem Orsi miatt szakítottunk ! Igazából a mai napig nem tudom , hogy miért szakított velem Viki. 
A szünetet a terembe töltöttük ,mert esett az eső. Viki és Zsófi beszélgettek biztosan a órai beszélgetésünkről  .Egy pillanatra Viki és én össze néztünk , de a lány gyorsan elkapta a fejét.Még ,hogy én megakarom csókolni? A szünetbe egy colát vásároltam és a padomnál Bennel beszélgettem egy új gördeszkáról ,amit meg akar venni . A második óránk már nem volt olyan laza ,mint az első. A drágalátos, egyetlen, imádni való , elképesztő tanárom ( akit mellesleg elképzelhetetlenül imádok ) kijelentette az óra első percébe,hogy a TZ.-t nehezebbre állította össze ,mint akarta. Mi ,hogy TZ-t írunk ??  Jó tudni ! Gyors elővettem a telefonomat ,de olyan helyre raktam ,ahol nem veszi észre a tanár .
35 percen át írtam a TZ és nem a legkönnyebb volt . Szerintem az osztály 2/3 puskázót vagy próbált  puskázni . Na de 9:45 -kor kicsöngettek és mehettem le az udvara ,mert már nem esett . Leültem a megszokott helyemre és lassan oda jött a csapat többi tagja ,meg még rengeteg ismeretlen gyerek . Pont,amikor egy 11.-es sráccal beszéltem megcsörrent a telefonom.
-Bocs,de ezt felkel vennem - mondtam a srácnak ,mert hogy Orsi hívott. A srác mondott valami oké szerűt  .Felvettem a telefont és a tálsaságtól odébb álltam .
-Szia édes - köszönt először Orsi - Megtudnál nekem tenni valamit?
- Attól függ ,hogy mit kérsz -válaszoltam és a egyik fának dőltem.
-Hát ma nem mentem be a suliba ,mert beteg vagyok és 5 perccel ezelőtt a barátnőm felhívott ,hogy valami papírélt be kéne menni . Csak én az ágyból és alig tudok kiszállni ,az ősök pedig dolgoznak .  - mondta rekedt hangon - Nem tudnál te elmenni a papírokért suli után?
-Ja persze -feleltem -De hol is van a sulid ?
-Hát a pontos címet én se tudom ,de ha vársz egy kicsit megkeresem és elküldöm SMS-be -mondta és csöngetek.
-Nekem az jó lesz,viszont moss mennem kell,szia - mondtam és az ajtó felé vettem az irányt.
-Hát akkor szia édes!- köszönt el Orsi szomorúan és kinyomtam a telefont.
Más nem igen történt ,még a suliba . Az órákon kiborítottuk a tanárokat , Levi a tanári asztalról szerzet tollakkal dobálta a A-sokat  és én megbeszéltem Vikivel ,hogy 4 körül átjön korrepetálásra . Mikor kicsöngetek az utolsó óráról ,már megszokott módon 1 mp alatt elhagytuk a sulit . 4 órán megkaptam Orsitól a címet ,ami 20 perc sétára van innen . Igaz ,hogy busszal is mehetnék ,de valahogy most sétálni volt kedvem . Már nem esett ,mint reggel ,de a szél sokkal erősebben fújt . Nem a kapucnis kabát volt rajtam ,így a fülem eléggé fázott. A meteorológusok szerint ez a rossz idő ma meg holnap lesz csak . Utána se lesz 40 °C ,de kicsit jobb lesz az időjárás.
Orsi sulija sokkal nagyobb volt ,mint a miénk . Míg a miénk 1 emeletes ,ez a suli 3 emeletes volt. Bementem a főbejáraton és megkerestem a titkárságot. Mikor végre megtaláltam szépen bekopogtam .
- Bejöhet - mondta az ajtón belül egy hátborzongató hangú nő . Kinyitottam az ajtót és megláttam a nőt ,aki leginkább a 101 kiskutyából Szörnyella De Frász-ra hasonlít .
- Jó napot kívánok - nyögtem ki nagy nehezen - Papp Orsolya papírjaiért jöttem.
- Sajnálatos módon azt csak a kisasszonynak személyesen adhatom át - mondta ,nekem pedig fel állt a szőr a hátamon
- Biztosan nem tudja oda adni nekem? - kérdeztem és az egyik kezemet az íróasztalára helyeztem .
- Ha először nem értette meg elmondom még egyszer - mondta és felállt a székéből- Csak is személyesen adhatom át a kisasszonynak.
-Hát ,akkor viszont látásra ! -mondtam és amilyen gyorsan csak tudtam elhagytam a helyiséget ,majd az iskolát . Egész úton csak röhögte,ezen a kisasszony-on . Heló ,ez a 21.század itt nem mondunk olyat ,hogy kisasszony!
Otthon XBOX-oztam ,majd pontosan négykor megérkezett Viki is kisírt szemekkel .
- Mi a baj ? - kérdeztem rögtön tőle ,de megrázta a fejét és a szobámba indult . Látszott rajta ,hogy valamiért nagyon sírt ,de most nem akarja elmondani. A szobámba leült az ágyamra és megse szólalt.
-Viki nézz rám ,ha bármi történt mond el vagy ,ha Peti bántott szólj - mondtam és megfogtam a két kezét .Igaz ,hogy már nem nyárunk ,de Viki nekem még mindig egy nagyon jó barátom és ha valaki bántani meri az olyat kap tőlem ,hogy nem felejti el egy hamar.
-Nem dehogyis Petivel minden jó - válaszolt végre Viki.
-Akkor mi a baj ? - kérdeztem és én is felültem az ágyra .- Nekem nyugodtan elmondhatod!
- Reggel anya és apa veszekedtek én gondoltam ,majd abba hadjak ,de ma amikor haza értem.. - itt Viki megállt és újra elkezdett sírni .
-Nyugi nincs semmi baj - mondtam és megsimogattam a vállánál.
- Amikor haza értem apa sehol se ,anya azt mondta ,hogy egy szálódába van ,mert kiderült ,hogy még a születésem előtt apa megcsalta anyát- mondta könnyes szemekkel Viki.
-Ez nem a te hibád - próbáltam nyugtatni ,de nem nagyon sikerült .Szegény lány nagyon kiborult - Kapcsoljam be a TV-t.
-Igen - válaszolt röviden és befeküdt az ágyamba . Bekapcsoltam a TV-t és kerestem valami jó műsort ,ami végül az NCIS lett . Én leültem a puffomba és onnan néztem a TV-t .Olyan 15 perccel később Viki elaludt  és én nem tudom ,hogy miért de befeküdtem mellé. Kikapcsoltam a TV-t és a derekánál magamhoz húztam ,majd átöleltem és én is elaludtam .Amikor felébredtem Viki már nem volt ott ,csak egy cetlit hagyott itt ,amin az állt ,hogy : KÖSZÖNÖM! Ezek után Orsinak üzentem ,hogy nem tudtam átvenni a papírokat ,zenét hallgattam , kicsit gitároztam ,MSN-re felnéztem ,vacsoráztam , Facebook-on beszéltem pár angol haverommal , majd 11 .kor lefeküdtem ,de nem tudtam elaludni ,csak olyan 00:30 -kor
8 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik!!! :) Várom a folytatást :DD

  VálaszTörlés
 2. Ja nem sokára felrakom ,de megint nem sokára lesz kinézet változtatás ,mert ez nem nagyon tetszik nekem!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett!!! Várom a következő részt!! :D

  VálaszTörlés
 4. nagyon jó lett nagyon tetszik hogy még Viki és Kristóf ilyen közel állnak egymáshoz remélem ennek lesz fejleménye :D nagyon tetszik várom a folytatást :D

  VálaszTörlés
 5. sztem nagyon jo blogger vagy! :)

  VálaszTörlés